Apartmaji

Nudimo dva apartmaja za 4+1 osebi. Apartmaja sta sodobno opremljena in obsegata v pritličju apartmaja: predprostor, kopalnica (tuš, WC), kuhinjo (štedilnik - steklokeramična plošča  z električno pečico, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, kavni avtomat, toaster, palični mešalnik, električna ponev za pečenje), jedilni kot in dnevni prostor z dodatnim ležiščem za 1 osebo  (SAT TV, brezžični internet), v mansardi apartmaja: soba z zakonsko posteljo, soba z dvema enojnima posteljema,  kopalnica (tuš, WC, fen). Vsak apartma ima tudi veliko teraso, na kateri lahko v sproščujočem okolju, ob šumenju vode in žvrgolenju ptičkov na svežem zraku uživate trenutke miru s pogledom na reko Savinjo in vasico Luče.

 

DODATNA PONUDBA
Dodatna soba z dvema enojnima posteljema, ki sta lahko postavljeni skupaj ali narazen. Nahaja se v mansardi med obema apartmajema. V apartmaju je skupno lahko največ 6 oseb.
Gorska kolesa, za izposojo vam nudimo 4 gorska kolesa, s katerimi boste lahko kolesarili po okolici: Logarska dolina – 18 km, Mozirje – 23 km, Ljubno - 10 km, Podvolovljek - 9 km Črnivec – 17 km, …
Otroška posteljica  
Brezplačen brezžični internet
Brezplačno parkirišče
Dovoljeni so hišni ljubljenčki (psi)
 

SLIKE APARTMAJA

Dnevna soba, jedilnica...

Kopalnica

Ležišča

Terasa in skupni prostor